HOLA A TOTS I A TOTES

Blog dedicat a tots els companys que a vegades busquem idees navegant per Internet. Aquesta és la pràctica docent d’una senzilla mestra d’educació especial. Espero que us sigui útil.

dilluns, 3 de novembre del 2014

The potter de Josh Burton


"The Potter és una criatura antiga que dóna vida a l'argila. Al seu costat està un aprenent que vol aprendre el secret. Aquesta és la seva història ..."

 

Un curtmetratge que fa un veritable homenatge al procés d'ensenyament i aprenentatge. Ja que ens convida a reflexionar sobre el procés d'aprendre a aprendre i aprendre a ensenyar, les actituds que s'han de promoure en el procés d'aprenentatge en l'alumnat (l'esforç, la constància, ...) i aquelles que han de tenir els educadors (en el "Potter" es pot veure la saviesa, la paciència, el respecte a la llibertat de l'educand, ...), etc. Però el que més destaca és com es cuiden els petits detalls en aquest curtmetratge. Així en la relació entre l'educador i l'educand està carregat de mirades, gestos, somriures, ... que són part d'aquests petits detalls que enriqueixen el procés d'ensenyament i aprenentatge.

Moltes gràcies RENACUAJOS INFANTIL per compartir el vídeo.

2 comentaris:

  1. Como puse en la entrada, me encantó. Gracias por la mención. Un saludo.

    ResponElimina
  2. A grandeza dos amigos são como as flores raras: sua magnitude fica para sempre.(Cristina Beloni)
    Um lindo e abençoado dia!!!
    Beijos Marie.

    ResponElimina